Zingen en de ervaringen van de cursisten

 ‘Zingen bij Gemma maakt me blij en altijd ontspannen. Ze moedigt je aan om iets nieuws te proberen. Wat een verwondering als het dan met elkaar, of alleen, zo mooi klinkt.’
Marleen, Utrecht.

‘Vijftig jaar geleden genoot ik thuis van samen zingen. Maar door het verbod op zingen op school en de opmerkingen uit mijn omgeving had ik het gevoel dat ik alleen maar vals kon zingen. Gemma geeft mij het plezier van samen zingen van vroeger weer terug. En het schijnt nog goed te gaan ook.’
Mieneke, Utrecht.

zingen

‘Door Gemma durf ik mijn zangstem voluit te laten horen.’
Joke, Utrecht.

‘Zingen bij de cursus Solo & Samenzang maakt me vrolijk en blij. Het voelt veilig en ontspannen. Ook al ben ik moe, dan ga ik toch en kom altijd voldaan en met nieuwe energie weer thuis.’
Andrea, De Bilt.

‘De zang bij Gemma geeft mij ontspanning, plezier en energie. Haar houding van “probeer het maar gewoon, fout zingen bestaat niet” is uitnodigend en weldadig voor alle zelfcritici.’
Leontine, Utrecht.

‘Gemma geeft zo ontspannend les dat je bijna vergeet dat zingen spannend kan zijn.’
Ivonne, Utrecht.

‘Op privéles merk ik dat Gemma altijd blijft zoeken naar wat specifiek voor mij werkt en ze geeft me het gevoel dat ik het kan, ook al zijn er altijd nog verbeterpuntjes. En in de cursus is de avond met haar humor, vaart en enthousiasme altijd te snel voorbij.’
Joan, Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *