Zangles privé en zangworkshops

 

Je kunt ook kiezen voor privézangles. Daarin is meer aandacht voor jouw persoonlijke hobbels en kwaliteiten, wat zingen betreft, dan in een groep. Dat kan door de week, overdag. We spreken een eerste les af om te kijken of het klikt tussen ons. Daarin komt algemeen aan bod wat je al kan en wat je nog wil leren. Een zangles duurt 45 minuten en kost € 40-.

zangles

Ik kan ook een zangworkshop verzorgen.  Diverse bedrijven en groepen gingen je voor: theatersportgroep ZET Utrecht, toneelgroep Vinkeveen, Universiteit Utrecht Diergeneeskunde, Stichting Woonvormen Culemborg, Centrum Leven & Intuitie Utrecht, FNV, Zangkoor ParTiTuur Utrecht, Adviesburo Kessels-Smit, De Blauwe Schuur Culemborg.
Het kan ook als afscheidsfeestje voor een collega, tijdens zussen- en familiedagen, verjaardagen of als surpriseworkshop.
Liederen op maat maakte ik onder andere voor: het ministerie van Sociale Zaken, Erasmusziekenhuis Rotterdam, gemeente Zaanstad en het Parket Generaal Den Haag.

Een gedachte over “Zangles privé en zangworkshops

  1. Beste Gemma, ik wil graag een privé les zingen. Ik kan totaal niet zingen, maar zou het wel graag willen doen. Misschien is het mogelijk toch iets te doen met mijn stem, dat prettig is. Is het mogelijk een afspraak te maken, hartelijke groet Ida Rombach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *