Zingen voor beginners

Beginner

Doel van de cursus is dat het zingen makkelijker voor je wordt en dat je als beginner bekender wordt met je zangmogelijkheden. Eerst kijken we wat je al wél kunt. Dat gaan we uitbreiden door te oefenen in:
– goed je adem te gebruiken
– een goede lichaamshouding
– klank laten gaan en je durven laten horen.

Je kunt de cursus zien als een groepszangles waarin ik zoek naar wat jou helpt. We studeren meerstemmige liedjes in en canons, in allerlei talen en verschillende muziekstijlen. Je komt in een groep waarvan sommige deelnemers de cursus al eerder gedaan hebben.

Neem je hartstocht en je gevoel voor humor mee om met plezier te gaan zingen!

2 gedachten over “Zingen voor beginners

  1. Dag Gemma,

    Al heel lang overweeg ik om te gaan zingen. Heb vroeger piano gespeeld en later 25 jaar dwarsfluit. Daarmee in allerhande ensembles gezeten. Helaas moeten stoppen vanwege klachten in mijn bovenrug door de ongemakkelijke dwarse houding tijdens het spelen. Ik mis het samen musiceren heel erg. Twijfel of zingen iets voor me is, ook al omdat ik niet zo jong meer ben. Het lijkt me wel heerlijk om me te kunnen uiten in een koor (als ‘t ooit zover komt). De beginnerscursus, die je aanbiedt, is voor mij misschien wel geschikt om kennis te maken met zingen!
    Graag hoor ik van je en of er ook nog plaats is op de ma. avond!

    Hartelijke groet,
    Marijke Bressers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *